Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségprogram számfestő készleteinkre

Hűségprogram számfestő készleteinkre
Szeretnénk kedvezni azoknak a vásárlóinknak, akik korábban már vásároltak tőlünk számfestőt és elégedettek voltak vele, ezért úgy döntöttek, hogy újból rendelnének. Számukra találtuk ki hűségprogramunkat, melynek keretében 15% kedvezményhez juthatnak a következő vásárlásukból.

Visszatérő vásárlónk vagy és szeretnél élni a 15% kedvezménnyel?

1. Fotózd le elkészült számfestőd, melyet korábban nálunk vásároltál.

2. Küldd el nekünk a hello@makana.hu email címre.

3. Várj, míg kollégánk jóváhagyja a véleményed és elküldi neked a 15%-os kuponkódod.

4. Gyere vissza hozzánk és élesítsd kedvezményed, amit bármely termékünkre, köztük több, mint 700 féle számfestőnkre felhasználhatod! Még nem tudod, mire használnád fel a kupont? Böngéssz kínálatunkban!

Semmi más teendőd nincs, mint hogy lefotózd már elkészült, tőlünk rendelt számfestő készletedet, és azt elküldd nekünk emailben a hello@makana.hu címre. A beküldéssel hozzájárulsz ahhoz, hogy a képed megjelenjen az adott termék oldalán, véleményeddel együtt. Véleményed jóváhagyása akár egy napot is igénybe vehet részünkről, de garantáljuk, hogy nem feledkezünk meg rólad és meg fogod kapni a jól megérdemelt kedvezményed. 

Egy vásárló akár több véleményt is beküldhet, így természetesen több kupont is szerezhet, viszont ezeket különböző vásárlások esetén kell felhasználni, halmozni nem lehet azokat. 

Kérjük, hogy az elkészült, lefotózott számfestőd vagy gyémántfestőd küldd el nekünk a hello@makana.hu email címre. Szeretnénk kérni, hogy a kép mellé küldj nekünk egy pár soros véleményt a termék minőségéről és a kiszolgálásról, hogy ezt felhasználva folyamatosan fejlődhessünk!

Szerencsére programunkkal már több százan éltetek, akik pedig beküldik képeiket, kikerülnek a Makana dicsőségfalra. Szeretnél te is bekerülni képeddel? Csak küldd el nekünk, hogy büszkék lehessünk rád!